goldfix Günlükler

Wiki Article

Çbellek taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş janr ile nispeten uyumludur. Parafin renkler ile oflaz bir harmoni halindedir.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir muhit peklabilir. Renkler hayatımızın ortamında bizim esans halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Özel dizaynı yardımıyla uslu aşiret ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yolculuk imkanı sağlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden öteki renklerle uyumlu bir renktir.

Evinizde katıksız bir tesir halk etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kategorik kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kabilinden mobilyalar sebebiyle derin bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları gibi detaylarda tercih edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken aliyyülâlâ akıbetlar elde etmenizi sağlayacak bazı çizgi ipuçları:

Bu arada duvara biraz aksiyon izafe etmek istiyorsanız geometrik duvar antrasit gri boya boyama, izole bant tekniği kabilinden uygulamalardan da arkalama alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin ayrıntılarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” ovamızdan ulaşabilirsiniz.

Yeterli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her tabaka arasında kifayetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde geçirmek için yeterince kurumalıdır.

Odanın daha zahmetsiz aydınlanmasını sağlar. Daha aydınlık bir hava oluşmasını esenladığı derunin odadaki sair dekoratif ürünlerin henüz saydam olmasını katkısızlar.

Bu dü renk arasındaki kontrast, beğenilen bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve okkalı aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. Hassaten, siyah renge göre antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha azca maç olasılığınız vardır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar yerlere nazaran henüz hararetli bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Aşiyan dekorunda griye yakışan renkler ortada kuşkusuz asaletin rengi olan siyah da var. Gri siyah ocak dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kadar renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar antrasit gri dekorasyon renklerinde tercih edilerek, lüp atmosferine farklılık katar. öteki renklerle antrasit gri boya entegrasyon ortamında kullanılabilir. Güneş vadi bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve düşüncemlarında ayna çok fazla eke boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun averajına göre fallmalıdır.

Report this wiki page